Tuomarit

Oletko kiinnostunut tuomaritoiminnasta?

Kiekko-Nikkarit järjestävät yhteistyössä Riihimäen Jääkiekkotuomarit Ry:n kanssa avoimen seuratuomarikurssin tuomaritoiminnasta kiinnostuneille.

Seuratuomari voi toimia avustavana erotuomarina E-junioreiden otteluissa, yhdessä erotuomarikortillisen tuomarin kanssa. Seuratuomaritoiminta mahdollistaa tutustumisen jääkiekkoerotuomarina toimimiseen ilman erotuomarin peruskurssin suorittamista.

Seuratuomarikurssille voivat osallistua kaikki 14-vuotta täyttäneet tai sitä vanhemmat toiminnasta kiinnostuneet. Kiekko-Nikkarit maksavat seuratuomarina toimimisesta ottelukohtaisen palkkion.

Seuratuomarikurssin voi käydä verkkokoulutuksena. Koulutukseen pääset alla olevasta linkistä.

SEURATUOMARIKURSSIN VERKKOKOULUTUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ!

 

EROTUOMARIN PERUSKURSSI MA 27.11.2017 RIIHIMÄELLÄ

Riihimäen Jääkiekkotuomarit Ry järjestävät Marraskuussa 27.11.2017 ja Helmikuussa 2018 myös erotuomarin peruskurssin. Peruskurssille osallistuvan on täytettävä vähintään 15-vuotta kauden kuluessa.

Peruskurssin suorittaminen mahdollistaa toimimisen omien kykyjen mukaisella sarjatasolla. Peruskurssin suorittaneet saavat tuomarikortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Suomen Jääkiekkoliiton ja SM-liigan otteluihin. Lisäksi tuomaritoiminta antaa mahdollisuuden harrastaa sekä tienata lajin parissa.

Oheisen lomakkeen avulla voit ilmoittautua peruskurssille tai seuratuomarikurssille. Lomakkeella voit myös jättää yhteystietosi, jos olet kiinnostunut tuomari/toimitsijatehtävistä ja haluat niistä lisätietoa.

Ilmoittautuneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä kurssien ajankohdista.

 

Tervetuloa mukaan!

Kiekko-Nikkarit ry & Riihimäen Jääkiekkotuomarit Ry

Ilmoittautuminen

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.