Riihimäen osallistuvan budjetoinnin äänetyksessä mukana Pentti Auvisen esitys "Riihimäen kaupungin 60-vuotisjuhlavuoden stipendit liikunnalliseen matalankynnyksen toimintaan"

13.1.2020

Tänään käynnistyi osallistuvan budjetoinnin äänestys Riihimäellä. Äänetyksessä on mukana Pentti Auvisen esitys "Riihimäen kaupungin 60-vuotisjuhlavuoden stipendit liikunnallisen matalankynnyksen toimintaan", jonka tavoitteena on seurojen matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksien tukeminen.

Matalan kynnyksen liikuntatoiminnolla tarkoitetaan toimintaa, jossa kuka tahansa voi harrastaa riippumatta harrastajan iästä, taitotasosta tai sosioekonomisesta asemasta. Seuroissa ja yhdistyksistä toiminta painottuu harrasteliikuntaan ja nuorille suunnattuun liikuntatoimintaan.

Äänestykseen saavat osallistua kaikki tänä vuonna 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt, jotka ovat kirjoilla Riihimäen kaupungissa.

Äänestysaika päättyy 1.3.2020. Äänestyksen tulokset julkaistaan heti seuraavana päivänä eli 2.3.2020.

Tässä on hyvä mahdollisuus käydä äänestämässä ja vaikuttamassa lasten ja nuorten harrastamiseen!

Pääset äänestämään esitystä alla olevan linkin kautta.

https://osallistu.riihimaki.fi/processes/osbu-2019/f/1/proposals/94?fbclid=IwAR35To6uZXGt5I9pKWOc_GhEl29o3demFDpbLA9gnazvuVP1Qa8b5fRPR4Y