Aloittelevien tyttöpelaajien Kanada-sarjaturnaus Sunnuntaina 4.12.2022

Kiekko-Nikkarit järjestää sunnuntaina 4.12.2022 klo 12.45–15.45 2014–2016 syntyneiden tyttöjen Kanada-sarjaturnauksen aloitteleville tyttöpelaajille

Kanada-sarjaa on Riihimäellä historian saatossa pelattu kaupunginosien välisenä sarjana, jossa pelipaitoina ovat toimineet Nikkari-logoilla sekä NHL-seurojen logoilla varustetut pelipaidat. Vanhaa perinnettä ollaan nyt käynnistämässä uudelleen tyttökiekon muodossa.

Tarkoituksena on järjestää pikkukentän turnaus, johon avataan avoin ilmoittautuminen 2014–2016 syntyneille tytöille (seura voi ilmoittaa samaan aikaan, vaikka kaikki mukaan tulevat tyttöpelaajansa). Kaikki ilmoittautuneet arvotaan eri joukkueiden riveihin pelaamaan ja laitetaan pelit käyntiin. Pelien kesto määräytyy ilmoittautuneiden pelaajamäärien mukaan(24-30min/peli).

Kiekko-Nikkarit hoitaa peleihin pelinohjaajat vaihtoaitioon ja kentälle.

Tähän turnaukseen toivomme kaikkien etelän seurojen tyttökiekkokoulujen ja joukkueiden pelaajia mukaan yhteisen kivan matalan kynnyksen turnaustoiminnan muodossa. Täällä ei pelata mestaruuksista vaan tarjotaan ensikosketuksia jääkiekkopeleihin tuloksiin tuijottamatta.

Turnaus toteutetaan, jos mukaan saadaan minimissään 24 tyttöä. Mikäli lapsenne haluaa pelata maalissa turnauksessa, niin ilmoittakaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen mukaan perjantaihin 25.11.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella.

PS. Kaikki pelaajat palkitaan.

Ilmoittaudu turnaukseen on päättynyt!