Kiekko-Nikkarit hakee Kiekkokoulukummeja kaudelle 2018-2019

5.10.2018

Kiekko-Nikkarit hakee kiekkokoulukummeja mahdollistamaan maksuttoman Kiekkokoulutoiminnan kaudella 2018-2019. Kausien 2016-2017  ja 2017-2018 kiekkokoulun kulut pystyttiin kattamaan täysin kummitoiminnalla. Tämä on aivan mahtava asia ja se on täysin kiekkokoulukummien ansiota. Suuri kiitos siitä!

Kaudella 2018-2019 Kiekko-Nikkarit jatkaa ilmaisen kiekkokoulun toteuttamista ja tarjoaa kaikille lapsille mahdollisuuden kokeilla jääkiekon pelaamista ilmaiseksi järjestämällä kiekkokoulun jossa ei ole osallistumismaksua.

Ilmaisen kiekkokoulun järjestäminen ei ole mahdollista ilman ympäröivän yhteisön tukea. Seura tarjoaakin yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille mahdollisuuden tukea kiekkokouluun ilmoittautuvia lapsia antamalla mahdollisuuden lähteä kiekkokoulun kummiksi.

Osallistuminen kummitoimintaan on yksinkertaista. Yritys, yhdistys tai yksityishenkilö valitsee rahasumman, jolla haluaa tukea kiekkokoulua. Esimerkiksi jos kiekkokouluun ilmoittautuu 100 lasta ja joku taho tukee kiekkokoulua 50 eurolla on tuki yhtä lasta kohden 0,50 euroa. Kaikkien kummien tiedot julkaistaan Kiekko-Nikkareiden verkkosivuilla sekä jäähallin kummitaululla.

Kummiksi voit liittyä klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä linkin sivulta löytyvän kummilomakkeen.

http://www.kiekko-nikkarit.fi/kiekkokoulukummit/

Kiitos!

ystävällisin terveisin,

Kiekko-Nikkarit ry