NIKKARI-KLUBI

Kiekko-Nikkareissa toimii myös Nikkari-Klubi.

Nikkari-Klubin ideana on, että seura tarjoaa klubiin liittyville henkilöille seuran jäsenedut sekä muita mahdollisia aktiviteettejä. Osa tapahtumista on klubiin liittyville ilmaisia ja osa erillistä korvausta vastaan tapahtuvia aktiviteettejä.

Klubiin liittyminen on helppoa:

- Jäseneksi haluava täyttää alla olevan lomakkeen ja ilmoittautuu mukaan Nikkari-Klubiin

- Lomakkeen lähettämisen jälkeen seura lisää jäsenen seuran MyClub järjestelmään

- MyClubiin tullaan päivittämään Klubilaisten omia tapahtumia ja klubilainen voi halutessaan ilmoittautua tapahtumaan mukaan


Klubiin liittyminen maksaa seuran jäsenmaksun verran, eli 40 euroa. Näin ollen Klubiin liittyvä henkilö liittyy seuran jäseneksi ja pääsee mukaan seuran järjestämiin klubilaisille suunnattuihin aktiviteetteihin ja saa käyttöönsä seuran jäsenedut.

Liittymistarjouksena kaikille uusille seuran jäsenille seura tarjoaa 5 kerran kahvikortin, jonka arvo on 7,5 euroa. Kahvikortin voi noutaa jäsenmaksun jälkeen seuran toiminnanjohtajalta.

Jo jäsenmaksun maksaneille liittyminen klubiin on ilmaista.

Ilmoittaudu kaudelle 2020-2021 alla olevasta linkistä.
 

Linkki ohjaa sinut MyClub toiminnanohjausjärjestelmän sivuille, jossa sinun tulee ilmoittautua kyseiseen tapahtumaan. 

Jos olet jo rekisteröitynyt järjestelmään, kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ja ilmoittaudu tapahtumaan, niin järjestelmä lisää sinut omaan joukkueeseesi.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt järjestelmään, rekisteröidy kohdasta uusi jäsen ja ilmoittaudu tämän jälkeen tapahtumaan, niin järjestelmä lisää sinut omaan joukkueeseesi.

 

ILMOITTAUDU NIKKARIKLUBIIN TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Lisätietoja:

Antti Laaksonen

antti.laaksonen@kiekko-nikkarit.fi

040-590 7197