Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti!

Kesällä tarjolla huikea teatterielämys Riihimäen kesäteatterissa! 

Kiekko-Nikkarit ja Riihimäen Nuorisoteatteri järjestävät yhteistyössä Nikkarinäytöksen kesäteatterissa 3.7.2024 klo 18:00 Vauhdikkaan koko perheen musiikkiseikkailun merkeissä!

Riihimäen kesäteatterin lavalle rynnistää tänä kesänä hurmaava Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti! 

"Heinähatun ja Vilttitossun äiti Hanna lähtee miehensä Matin kanssa hermolomalle, ja he pyytävät Pamela-tätiä lastenvahdiksi.

Samaan aikaan toisaalla Sorkkarauta-Salonen ja Viila-Voutilainen karkaavat vankilasta kannoillaan poliisit Isonapa ja Rillirousku. Pakomatkallaan Sorkkarauta-Salonen eksyy Pamela-tädin kampaamoon poliiseja piiloon ja vastaa hätäpäissään Pamela-tädin puhelimeen. Yhtäkkiä Pamela-tätejä onkin useampi, vaan Heinähattua ja Vilttitossua ei niin vain huijata, vaan he alkavat epäillä omituisen lastenhoitajan olevan jotain muuta kuin miltä näyttää! Tästäpä alkaakin Kattilankosken perheen huima seikkailu, josta ei vauhtia ja vaaratilanteita puutu."


Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti on koko perheen tapahtumarikas musiikkiseikkailu. Pääosassa nähdään hurmaavat Emma Ekdahl ja Mimmi Forsman. 

Kiekko-Nikkareiden esitys keskiviikkona 3.7.2024 klo 18:00! 

Lue lisää: https://riihimaenkesateatteri.fi


LIPUT:

Yksittäislippu: 15€/kpl

Perhepaketti: (4 lippua 55€ + lisäliput 10€/kpl)

Yrityspaketti: (15 lippua 225€)

*Huom! Lippuja on saatavilla rajallinen määrä. Järjestävä organisaatio pidättää oikeuden muuttaa tai pienentää tilausta, mikäli lippuja ei ole saatavana. Tästä johtuen emme voi taata että kaikki tilaajat lipun varmasti saavat. Lomakkeen tilaukset käsitellään tilausjärjestyksessä.

LIPPUJEN TILAUSLOMAKE

- Valitse lippupakettisi (Yksittäinen lippu, perhepaketti, yrityspaketti)

- Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti