Olympia- ja A-maajoukkuerahaston tukihaku 2020

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2021. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat U9 - U16.

Tukien hakeminen tapahtuu seurojen toimesta seuran yhteyshenkilön kautta.
Hakuaika alkaa 26.11.2020.

Hakemukset tulee toimittaa seuralle 14.12. mennessä, jotta seura ehtii lähettää hakemukset eteenpäin.(hakuajan umpeutumisen jälkeen tulevia hakemuksia ei käsitellä).

Haku tapahtuu seuraavasti:

  1. Lapsen huoltaja lähestyy seuraa ja toimittaa seuralle perustelut tukihakemukselle alla olevalla sähköisella lomakkeella.
  2. Seura toimittaa tukihakemukset eteenpäin Suomen Jääkiekkoililat ry:lle määräaikaan mennessä.

Hakemukset käsitellään joulukuun 2020-tammikuun 2021 aikana. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille 28.1.2021 mennessä (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä). Tuet maksetaan seuroille, jotka ohjaavat summan tukia saaneiden junioreiden kausimaksuihin.

Avustusten kokonaismäärä on 80.000 € ja se jaetaan rahaston ohjausryhmän harkinnan mukaan – avustussummat vaihtelevat ikäluokittain. Avustusten jakamisessa ovat ensisijalla ne hakivat, jotka eivät ole saaneet avustusta Suomen Jääkiekkoliitosta tai Olympia- ja A-maajoukkuerahastosta vuonna 2020.

Lisätietoja:

Antti Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Kiekko-Nikkarit ry
antti.laaksonen@kiekko-nikkarit.fi
040 590 7197