JÄÄKIEKON JUHLAA Sunnuntaina Urheilutalolla

1.4.2023

Kiekko-Nikkarien 40-vuotisen taipaleen huipennus on nähtävissä ja kuultavissa sunnuntaina 2.4.2023 klo 13.00 alkaen Riihimäen Urheilitalolla osoitteessa Pohjolankatu 6.

Tilaisuudessa palkitaan ansioituneita Nikkari-toimijoita ja jääkiekkokauden              2022-2023 parhaat pelaajat.

Ainutkertaisena uutuutena julkaistaan Nikkarien tähän päivään mennessä kaikkien aikojen menestyneimmät pelaajat sähköisessä kunniataulussa. Luvassa eri ikäluokkien jääkiekon maajoukkueisiin, Liigaan jne. yltäneiden kaikkiaan yli 30:n Nikkari-pelurin esittely. Taulusta löytyy mm. kaksi NHL-pelaajaa, Olympia- ja MM-mitalisteja niin jääkiekosta kuin ringetestä. Jatkossa kunniataulun sijoituspaikka on Riihimäen Jäähalli. 

Juhlatilaisuuden kruunaa Riihimäen ”oman pojan” Jukka Jalosen terveiset, jota ainakin paikalla olevien monisatapäisten tulevien sankarien on syytä kunnella tarkalla korvalla. Meitä varttuneempia kiekkofaneja ja -jännäreitä kiinnostanee eniten kysymys tulevan joukkueemme kyvystä ”selättää” taivaisiin nousevat suomalaisten odotukset ja paineet. 

Me kaikki riihimäkeläiset tulemme tietysti antamaan Jukalle 100 %:n tukemme tuimaan ja armottomaan MM-taistoon Tampereen hulppealle Nokia-Areenalle.

He, jotka eivät ole vielä äänestäneet, ehtivät vielä hyvin joko ennen tai noin kaksi tuntia kestävän tilaisuuden jälkeenkin täyttämään kansalaisvelvollisuutensa.


Nikkarit tapahtumaan on vapaa pääsy ja siihen ovat tervetulleita kaikki urheilun ystävät. Siis kaikki mummit, ukit, äidit, isät, siskot, veljet, tädit, sedät, kummit, kaimat ja keitä kaikkia meitä onkaan.

Sinutkin on kutsuttu!