JP Skatingin ja Kiekko-Nikkareiden luisteluleiripäivä Torstaina 18.5.2023 Riihimäellä

3.4.2023

JP Skating sekä Kiekko-Nikkarit järjestävät luisteluleiripäivän 18.5.2023 Riihimäen jäähallissa vuosina 2013 - 2007 syntyneille pelaajille. 

Leirin luisteluvalmentajana toimii JP Skatingin Arttu Pihlainen. (Instagram @r2pihlainen Facebook R2 Pihlainen)

Arttu on valmistunut Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta pääaineenaan liikuntapedagogiikka. Hänellä on yli kymmenen vuoden valmennuskokemus juniorijääkiekon ja alamäkiluistelun parista. Oma peliura loppui A-junioreiden SM-liigassa opintojen alkaessa, mutta opiskelujen aikana Arttu aloitti kilpailemisen alamäkiluistelussa, jossa kiersi maailmaa 7 vuotta voittaen useita kansainvälisiä Red Bull Crashed Ice -kilpailuja sekä lajin maailmanmestaruuden. Tänä aikana hän myös perehtyi huolellisesti luistelun teränkäyttöön, erityisesti luistelunopeuden ja luistelutaidon sekä räjähtävän voiman kehittämiseen.

Artun vahvinta osa-aluetta valmennuksessa on junioreiden kokonaisvaltainen urheilullisuuden kehittäminen sekä luistelussa räjähtävyyden esiin kaivaminen sekä luistelulihasten lajispesifin voimantuoton optimointi. Artun räjähtävyydestä jotain kertoo myös paikaltaan lähdöstä alle 2.70 sekunnin luisteltu 20 metrin aika. Hän on kehittänyt urheilu-uransa aikana myös luistimien teriä alamäkiluisteluun sopiviksi yhdessä RamonEdge Oy:n kanssa ja sitä kautta hänelle on kertynyt kattavasti tietoa luistimen terän profiloinnin vaikutuksesta luisteluun.

Leiripäivän hinta on 75 euroa / pelaaja sisältäen kaksi jääharjoitusta, kaksi oheisharjoitusta, opetuksen jäällä ja ruokailun jäiden välissä.

Ryhmiin otetaan maximissaan 20 kenttäpelaajaa / ryhmä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumismaksu palautetaan peruutuksen sattuessa vain jos jonotuslistalta saadaan korvaava pelaaja leirille. Leirilaskut lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä, ja leirin lasku tulee olla maksettuna ennen leiriä.

Leirille ei oteta ollenkaan maalivahteja. Ilmoittautumisen yhteydessä pelaaja / pelaajan vanhemmat tiedostavat, että leirit ovat puhtaasti luisteluleirejä. Pelaajan tulee varautua luisteluharjoitteluun koko päivän ajaksi.


ILMOITTAUDU MUKAAN OMAN IKÄLUOKKASI RYHMÄÄN ALLA OLEVIEN LINKKIEN KAUTTA!


ILMOITTAUDU TÄSTÄ 2013 - 2011 SYNTYNEIDEN RYHMÄÄN


ILMOITTAUDU TÄSTÄ 2010 - 2007 SYNTYNEIDEN RYHMÄÄN


Ryhmäkohtainen aikataulu julkaistaan erikseen. Leiripäivä järjestetään klo 10:00 - 18:00 välisenä aikana.


Lisätietoa leiristä


Antti Laaksonen

Toiminnanjohtaja

Kiekko-Nikkarit ry

toiminnanjohtaja@kiekko-nikkarit.fi

040 590 7197