Kiekko-Nikkarit ry ja Warrior Sports Finland Oy jatkavat yhteistyötä kevääseen 2028 saakka ulottuvalla yhteistyösopimuksella.

3.10.2023

Kiekko-Nikkarit ry ja Warrior Sports Finland Oy jatkavat yhteistyötä kevääseen 2028 saakka ulottuvalla yhteistyösopimuksella.

Warrior Sports on tunnettu maailmalla erittäin laadukkaiden jääkiekkomailojen ja -varusteiden valmistajana. Monet NHL-joukkueet, Suomen A-maajoukkue sekä entistä useammat Liiga- ja Mestis-joukkueet ovat ryhtyneet yhteistyöhön Warriorin kanssa.

” Olemme erittäin iloisia jatkosopimuksesta Kiekko-Nikkareiden kanssa. Kiekko-Nikkareiden arvot ja toimintatavat kohtaavat Warriorin arvoihin, joten meille oli alusta asti selvää, että haluamme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä. On hienoa, että Nikkaripelaajat edustavat jatkossakin Warrior-logo rinnassa ympäri Suomen jäähalleja. Onnea ja menestystä kaikille seuran jäsenille tähän kauteen!”-Niki Kylmäkorpi / Warrior Sports Finland

”Yhteistyön jatkuminen Warrior Sports Oy:n kanssa oli lopulta helppo päätös seuralle. Yhteistyö on toiminut sopimuksen mukaisesti, seuravaate- ja varustetoimitukset ovat pysyneet aikataulussa sekä yhteisöllisyys seuran, Warriorin sekä Sportian kanssa on ollut merkillepantavaa. Tulevan sopimuskauden aikana pyrimme edelleen kehittämään yhteistyötä, jotta kykenemme palvelemaan seuran joukkueita ja pelaajia entistä paremmin tarjoamalla kustannustehokkaita sekä hinta-laatusuhteeltaan tarkoituksenmukaisia tuotteita ja palveluita.” - Juha Leppänen, Kiekko-Nikkarit ry – puheenjohtaja

Yhteistyön urheilukauppana toimii jatkossakin Team Sportia Riihimäki, jonka kanssa Kiekko-Nikkarit on tehnyt erittäin toimivaa yhteistyötä jo vuosien ajan.