Kiekko-Nikkarit ry jatkaa Tähtiseurana!

13.11.2023

Kiekko-Nikkarit ry:n uudelleenauditointi on suoritettu hyväksytysti tiistaina 7.11.2023. Tämä tarkoittaa, että Kiekko-Nikkarit jatkaa Lasten ja nuorten Tähtiseurana myös tulevina vuosina!

Kiekko-Nikkarit on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tasollaan ja tavallaan hyvässä seurassa!

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista.