Osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnissä 30.1.2022 asti - Internet yhteys Jäähalleille!

18.1.2022

Riihimäen Kaupungin Osallistuva budjetointi on edennyt äänestysvaiheesen. Mukana monien hyvien ehdotusten joukossa on Internet-yhteys jäähalleille ehdotus. Alla ehdotuksen sisältö, sekä linkki jonka kautta pääsee suoraan äänestämään esitystä. Äänestysaika on 10.1.2022 - 30.1.2022. Käy äänestämässä ja auta meitä päivittämään Riihimäen Jäähallien nettiyhteydet 2020 luvulle!

"Jäähallien ainoa internet-yhteys on kaupungin työntekijöilleen tuottama palvelu, joka kattaa ainoastaan jäähallin toimiston.

Jäähallia käyttävien seurojen toiminnassa on tarpeita internetin käytölle tapahtumien aikana mm reaaliaikainen tulospalvelu, tapahtumien striimaaminen, seurojen SOME- alustojen päivittäminen yms. Muunmuuassa reaaliaikainen tulospalvelu on lajiliiton vaatimus sarjapeleihin osalta.

Tällä hetkellä halleissa yritetään pärjätä tilapäisin ratkaisuin jakamalla inet-palvelua puhelimesta, ”mokkulasta” tai muilla keinoin. Jäähallien metallirakenteesta ”faradihäkki” johtuen mobiiliverkkojen kuuluvuus ja palvelu on heikko tai olematon.

Jäähallin käyttäjät näkevät, että kaupungin tulisi tuottaa riittävän tasoinen palvelu jota seurat voivat käyttää kaupungin kanssa sovitulla tavalla."

EHDOTUSTA PÄÄSEE ÄÄNESTÄMÄÄN TÄMÄN LINKIN KAUTTA