Ville Kuparinen Kiekko-Nikkareiden Edustuksen päävalmentajaksi kaudelle 2024–2025! Aki Ylänne jatkaa edustuksen valmennuksessa!

7.3.2024

Ville Kuparinen Kiekko-Nikkareiden Edustuksen päävalmentajaksi kaudelle 2024–2025! Aki Ylänne jatkaa edustuksen valmennuksessa!

Kirvelevän puolivälieräpudotuksen jälkeen viimeiset hikipisarat ovat hädin tuskin ehtineet kuivua, kun katsetta on käännetty jo kiekkokauteen 2024–2025!

Kiekko-Nikkareiden miesten edustusjoukkueen päävalmentajana kaudella 2024–2025 toimii Ville Kuparinen!

Suurella Nikkarisydämellä varustettu ja kovissa ”kiekkoliemissä” keitetty kokenut ja osaava Kuparinen on 'Riksulaisen' kiekkokoulun kasvatti ja pelannut maalivahdin paikalla Nikkareiden pelaajapolun läpi aina miesten II-divisioonatasolle saakka. Valmennuskokemusta mieheltä löytyy yli 10-vuotta. II-divisioonan mestaruuden Ville on onnistunut voittamaan sekä pelaajana että valmentajana.

 

Aki Ylänne jatkaa edustuksen valmennuksessa

Myös kaudella 2023–2024 edustuksen päävalmentajana toiminut Aki Ylänne jatkaa edustusjoukkueen valmennustiimissä tulevalla kaudella.

Jo useammalla vuosikymmenellä Nikkareissa valmentajana toiminut Aki tuo osaamisella ja kokemuksellaan merkittävän panoksen edustusjoukkueen toimintaan myös jatkossa. Liekki valmennusta kohtaan roihuaa yhä vahvasti ja on upeaa, että Akin osaaminen on myös tulevalla kaudella joukkueen ja valmennuksen käytössä!