Taitovalmentajahaku vuosille 2018 - 2021

7.2.2018

SJL:n hallitus myönsi palkkatukea 27 taitovalmentajan palkkaamiseen kolmelle seuraavalle toimintakaudelle.

Kiekko-Nikkarit yhdessä yhteistyöseurojensa Hyvinkään Jää-Ahmojen ja HPK Juniorijääkiekon kanssa haki Jääkiekkoliiton taitovalmentajatukea. Jääkiekkoliiton hallituksen viime torstaina tekemän päätöksen mukaan Nikkareiden, Ahmojen ja HPK:n seurayhteisölle myönnettiin tuki seuraavalle kolmelle toimintakaudelle. Hakemuksen mukaisesti taitovalmentajan työpanos ja siitä aiheutuvat kustannukset jakaantuvat tasan kaikkien kolemen seuran kesken. Hakemuksen mukaisesti taitovalmentajan työpanos kohdentuu ensisijaisesti E-D ikäluokkiin. Taitovalmentajan työsuhde alkaa 1.5.2018

Taitovalmentajan saaminen koordinoimaan E-D- ikäluokkien toimintaa, toiminnan suunnittelua ja valmennusta on valtavan hieno lisä ja täydentää seurojen jo aloittamaa yhteistyötä. Kiekko-Nikkarit ja Jää-Ahmat sopivat Tammi-Helmikuun vaihteessa HYRI- yhteistoiminnan jatkosta tuleville vuosille. Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi ja tukee yhdessä HPK- yhteistyön kanssa pelaajapolun toteutumista C2-A- ikäluokissa. Yhteisellä taitovalmentajalla saadaan merkittävä tuki yhtenevän pelaajapolun luomiselle F-D1- ikäluokissa.

Taitovalmentajan tehtävän sisällöstä tiedotetaan sen jälkeen kun henkilön nimi on selvillä ja seurat ovat siitä keskenään sopineet yksityiskohtaisesti.