Aikuisten Kiekkokoulu 23-24

Etsitkö hauskaa, sosiaalista ja sopivan haastavaa kuntoilulajia itsellesi? Jääkiekossa voi iloita kuntoilusta ja kokea yhteisöllisyyttä muiden kanssa. Jos et ole aiemmin harrastanut jääkiekkoa tai pelaamisesta on pitkä aika, voit aloittaa tai elvyttää harrastuksen aikuisten kiekkokoulusta!


Kenelle? 

Tervetuloa kaikki mukaan! Harrastaako lapsesi tai lapsenlapsesi jääkiekkoa, mutta sinä et? Oletko jonkun seurajoukkueen tai maajoukkueen fani, mutta et itse vielä pelaa? Pelasitko juniorina jääkiekkoa seurassa tai kävit aktiivisesti ulkojäillä? Haluatko oppia lajin perusteet ja säännöt?

Mitä?

Aikuisten kiekkokoulu, jossa opetellaan luistelemista eri suuntiin, terän käyttöä, kiekon käsittelyä ja laukomista yhdessä muun porukan kanssa ja toki myös pelataan ja opetellaan lajin ymmärrystä ja sääntöjä.

Miten? 

Matalan kynnyksen toimintaa. Joko täydellä varustuksella tai ”pipolätkä”-varustuksella (luistimet, kypärä ja hanskat + mahdollisesti polvisuojat). Joskus voi olla mahdollista saada esim. seuralta varusteita lainaksi kokeilua varten.

Milloin?

Kiekko-Nikkareiden aikuisten kiekkokoulun syyskausi 2023 starttaa keskiviikkona 20.9.2023 Riihimäen Jäähallissa (JJ-Areena) klo 21:45 - 22:35. syyskauden kiekkokoulu pitää sisällään 10-12 jääharjoituskertaa.

Aikuisten kiekkokoulu toteutuu mikäli mukaan lähtee vähintään 10 osallistujaa.

Hinta?

Aikuisten kiekkokoulun syyskauden hinta on 175€ (sis. seuran jäsenmaksun)ILMOITTAUDU MUKAAN TÄMÄN LINKIN KAUTTALisätiedot

Antti Laaksonen

Kiekko-Nikkarit ry, Toiminnanjohtaja

040-590 7197

toiminnanjohtaja@kiekko-nikkarit.fi