Hanki pala kaukaloa - Tuet samalla Kiekko-Nikkareiden juniorityötä!

Kiekko-Nikkarit tarjoaa hankittavaksi palan Riihimäen Jäähallin kaukaloa nimipaikkojen muodossa. Nimipaikat ovat suunnattu kaikille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka kokevat lasten- ja nuorten liikunnan sekä jääurheilun järjestämisen itselleen tärkeäksi ja merkitykselliseksi.

 

OMAN NIMIPAIKKASI PÄÄSET HANKKIMAAN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

 

Miksi?

Kiekko-Nikkarit tarvitsee nyt tukea, jotta seuran on mahdollista toteuttaa lasten- ja nuorten jääurheilua sekä harrastamista laadukkaasti myös jatkossa. Samalla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada yrityksesi nimi / oma nimesi osaksi Kiekko-Nikkareiden kotikentän kaukaloa!

Kiekko-Nikkarit ry on vuonna 1982 perustettu juniorijääkiekkoseura. Kiekko-Nikkarit ry:n toiminta-ajatuksena on kehittää ja luoda jääurheilun harrastus- ja osallistumismahdollisuudet mahdollisimman monelle Riihimäen seudun lapselle ja nuorelle sekä heidän vanhemmilleen,​ sekä pelata edustavaa jääkiekkoa kaikilla tasoilla. Kiekko-Nikkarit on myös Suomen Olympiakomitean lasten- ja nuorten tähtiseura.

Kiekko-Nikkareissa on yli 800 jäsentä ja toiminnassamme on mukana 21 joukkuetta sekä n. 650 pelaajaa, 80 toimihenkilöä sekä 80 valmentajaa. Kiekko-Nikkarit järjestää noin 2500 tapahtumaa vuodessa ja kävijöitä tapahtumissa on n. 80 000 / vuosi.

 

Kiekko-Nikkareiden perusarvot ovat:

•Lähtökohtana on lapsi ja nuori

•Osaava ja monipuolinen toiminta

•Avoimuus ja rehellisyys

•Vastuuntunto ja yritteliäisyys

•Yksilöllisyys ja sosiaalisuus

 

Kokonaisuudessaan toimintamme tähtää siihen, että jääurheilu antaa lapselle ja nuorelle hyviä eväitä elämässä pärjäämistä varten.

 

Miten nimipaikan voi hankkia?

Nimipaikkojen hankinta tapahtuu Kiekko-Nikkareiden verkkokaupan kautta. Nimipaikkoja on tarjolla sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Nimipaikkoja pääset hankkimaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

 

Lisätietoja:

Antti Laaksonen

Toiminnanjohtaja, Kiekko-Nikkarit ry

040-5907197

antti.laaksonen@kiekko-nikkarit.fi