Kiekkokoulukummit

Kiekko-Nikkarit ry on vuodesta 1982 toiminut riihimäkeläinen lasten, nuorten ja aikuisten harrastus- ja kilpailutoimintaa järjestävä jääkiekkoseura. Jäseniä seurassa on yli 800, joista noin 500 on lapsia ja nuoria. Lisäksi seurassa toimii naisten ja miesten harrastekiekkoryhmät joissa on mukana noin 90 aikuista. 

Kausien  2016-2023 aikana kiekkokoulussa jääkiekon perustaitoja on ollut harjoittelemassa satoja lapsia. Menneiden kausien kulut on katettu lähes täysin kummitoiminnalla.

Kaudella 2023-2024 Kiekko-Nikkarit jatkaa kiekkokoulun toteuttamista ja tarjoaa kaikille lapsille mahdollisuuden kokeilla jääkiekon pelaamista hyvin edullisesti järjestämällä kiekkokoulun edullisella hinnalla.

Edullinen kiekkokoulu ei ole mahdollista ilman ympäröivän yhteisön tukea. Seura tarjoaakin yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille mahdollisuuden tukea kiekkokouluun ilmoittautuvia lapsia antamalla mahdollisuuden lähteä kiekkokoulun kummiksi.

Osallistuminen on yksinkertaista. Yritys, yhdistys tai yksityishenkilö valitsee rahasumman jolla haluaa tukea kiekkokoulua. Esimerkiksi jos kiekkokouluun ilmoittautuu 100 lasta ja joku taho tukee kiekkokoulua 50 eurolla on tuki yhtä lasta kohden 0,50 euroa. Kaikkien kummien tiedot julkaistaan Kiekko-Nikkareiden verkkosivuilla sekä kummit saavat nimensä kummitauluun jäähallin kahvioon.

Kummiksi voit liittyä täyttämällä alempaa sivulta löytyvän kummilomakkeen.

Kiekkokoulukummin tukilaskut toimitetaan kirjepostilla tai sähköpostitse Nikkaritoimiston kautta. 


Lisätietoja kummitoiminnasta antaa seuran toiminnanjohtaja tai valmennuspäällikkö.


Antti Laaksonen

Toiminnnanjohtaja

Kiekko-Nikkarit ry

antti.laaksonen@kiekko-nikkarit.fi

040 590 7197

Kiekkokoulukummit - Lomake