Ilmoittaudu mukaan toimintaan kaudelle 2022-2023

Kiekkokausi 2022-2023 on käynnistymässä ja Kiekko-Nikkareiden toimintaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset, nuoret sekä aikuiset!

Joukkuetoimintaa seuramme tarjoaa 2015 syntyneille ja tätä vanhemmille lapsille ja nuorille. Kevyemmän vaihtoehdon harrastamiselle tarjoaa Nikkareiden lasten ja nuorten harrastekiekko Easy Hockey.

Pienemmille lapsille seura järjestää LEIJONA- Kiekkokoulun (Lapsi-vanhempi ryhmä & Kiekkokoulu) sekä luistelukoulun.

Aikuiseen makuun seurastamme löytyvät omat harrasteryhmät naisten ja miesten harrastekiekolle.

Uutena aikuisten ryhmänä on syyskuussa käynnistymässä aikuisten oma kiekkokoulu!

Lisätietoa seuramme harrastusmahdollisuuksista löydät alta

Tervetuloa mukaan!


LEIJONA-KIEKKOKOULU

Kiekko-Nikkarit järjestää kaudella 2022-2023 LEIJONA-kiekkokoulun Riihimäen jäähallissa (JJ Areena) 2015 – 2020 syntyneille tytöille ja pojille kahdessa ryhmässä. Kiekkokoulun syyskausi alkaa 2.10.2022 ja päättyy 11.12.2022. Kevätkaudella 2023 kiekkokoulu jatkuu tammikuussa ja kestää Maaliskuulle asti.

Kiekkokoulu järjestetään aina sunnuntaisin klo 9.15-11.05 välisenä aikana kahdessa ryhmässä. Ryhmät ovat uusien kiekkokoululaisten Lapsi-Vanhempi ryhmä 2018-2020 syntyneille, sekä kiekkokoulu 2015-2017 syntyneille.

Lisätietoa löydät linkin kautta

https://www.kiekko-nikkarit.fi/leijona-kiekkokoulu/


JOUKKUETOIMINTA

Kiekko-Nikkarit järjestään joukkuetoimintaa Riihimäellä 2015 – 2009 syntyneille lapsille ja nuorille. Joukkuetoimintaa voi tulla kokeilemaan milloin tahansa.

Alla olevien linkkien kautta löydät joukkueiden toimihenkilöiden yhteystiedot ikäluokittain. Ole rohkeasti valmentajaan / joukkueenjohtajaan yhteydessä jos haluat tulla kokeilemaan toimintaa!

2015 syntyneiden joukkuetoiminta

2014 syntyneiden joukkuetoiminta

2013 syntyneiden joukkuetoiminta

2012 syntyneiden joukkuetoiminta

2011 syntyneiden joukkuetoiminta

2010 syntyneiden joukkuetoiminta

2009 syntyneiden joukkuetoiminta


EASY HOCKEY – LASTEN JA NUORTEN HARRASTEKIEKKO

Kiekko-Nikkarit Easy Hockey harrastekiekko tarjoaa 2012 – 2002 syntyneille mahdollisuuden jääkiekon harrastamiseen edullisin kustannuksin.

Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista

Toimintaa järjestetään Syyskuusta Maaliskuuhun noin kerran viikossa. Jäätoiminta toteutetaan Riihimäen Jäähalleissa pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Katso lisätiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen linkin kautta

https://www.kiekko-nikkarit.fi/joukkueet/easy-hockey/


LUISTELUKOULU

Kiekko-Nikkarit ja Riihimäen Taitoluistelijat yhdessä järjestävät lasten luistelukoulun Riihimäen jäähalleissa Syyskaudella 2022. Luistelukoulu on tarkoitettu 4-9 vuotiaille tytöille ja pojille.

Lisätietoa luistelukoulusta: https://www.kiekko-nikkarit.fi/luistelukoulu/


AIKUISTEN HARRASTEKIEKKO

Kiekko-Nikkarit järjestää kaudella 2022-2023 harrastekiekkoa sekä miehille että naisille. Harrasteryhmien tavoitteena on pelata jääkiekkoa varusteet päällä kuntoilutarkoituksella.

Lisätietoa ryhmistä löydät Naisten ja Miesten harrastekiekon omilta sivuilta

Naisten harrastekiekko

Miesten harrastekiekko


AIKUISTEN KIEKKOKOULU

Etsitkö hauskaa, sosiaalista ja sopivan haastavaa kuntoilulajia itsellesi? Jääkiekossa voi iloita kuntoilusta ja kokea yhteisöllisyyttä muiden kanssa. Jos et ole aiemmin harrastanut jääkiekkoa tai pelaamisesta on pitkä aika, voit aloittaa tai elvyttää harrastuksen aikuisten kiekkokoulusta!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen aikuisten kiekkokouluun löytyy tämän linkin kautta